Velkommen til Videbæk kristne Friskole

Videbæk kristne Friskole blev oprettet i 1976 af en forældrekreds fra Videbæk med baggrund i LM og IM.
På det første elevhold startede der 16 elever i lejede lokaler.
I 1979 blev første etape af skolen bygget og siden har tilstrømningen til skolen fortsat.
Senest blev skolen igen udbygget i 2009, hvor en stor overbygningsfløj blev opført på 1600 etage kvm.
I perioden 2011 - 2016 blev der gennemført en større renovering af skolens ældste bygninger.
I 2017  indviede vi den hidtil mest omfattnende renovering og tilbygning af skolen. Dette byggeri indeholder bla. et nyt stort indgangsparti,  en stor hall, biblioteksområde, personalerum, lærer forberedelse, fag/klasseværelser, mødelokaler, pædagogisk værksted, mm.
Indskolingen blev også udbygget med et nyt klasseværelse og de "gamle" klasseværelser fra 2001 blev sammenlagt til to store klasseværelser.

Til dette skoleår 2018-2019 starter der 278 elever fordelt på 13 klasser fra børnehaveklassen til 9. klasse.
Her på skolens hjemmeside kan du finde en mængde relevante oplysninger om skolen.
Du er altid velkommen til at kontakte os på skolen vedr. indskrivning eller vedr. oplysninger, du ikke kan finde på hjemmesiden, m.m.
Se evt. også under menupunktet ”Håndbogen” på forsiden, hvor vi har samlet en lang række informationer om skolen.

Jesper Storbjerg Friis
Mobil 51843797