Velkommen til Videbæk kristne Friskole

Videbæk kristne Friskole blev oprettet i 1976 af en forældrekreds fra Videbæk med baggrund i LM og IM.
På det første elevhold startede der 16 elever i lejede lokaler.
I 1979 blev første etape af skolen bygget og siden har tilstrømningen til skolen fortsat.
Senest blev skolen igen udbygget i 2009, hvor den nye overbygningsfløj blev opført.
I 2011 begyndte en større renovering af skolens ældste bygninger.

Til dette skoleår 2016-2017 starter der 281 elever fordelt på 13 klasser fra børnehaveklassen til 9. klasse.
Her på skolens hjemmeside kan du finde en mængde relevante oplysninger om skolen.
Du er altid velkommen til at kontakte os på skolen vedr. indskrivning eller vedr. oplysninger, du ikke kan finde på hjemmesiden, m.m.
Se evt. også under menupunktet ”Håndbogen” på forsiden, hvor vi har samlet en lang række informationer om skolen.

Jesper Storbjerg Friis
Mobil 51843797