Velkommen til Videbæk kristne Friskole

Videbæk kristne Friskole blev oprettet i 1976 af en forældrekreds fra Videbæk med baggrund i LM og IM.
På det første elevhold startede der 16 elever i lejede lokaler.
I 1979 blev første etape af skolen bygget og siden har tilstrømningen til skolen fortsat.
Senest blev skolen igen udbygget i 2009, hvor en stor overbygningsfløj blev opført.
I perioden 2011 - 2016 blev der gennemført en større renovering af skolens ældste bygninger.
I 2017 er vi igang med en større om- og tilbygning af skolen. Den nye bygning indeholder bla. et nyt stort indgangsparti,  en stor aula, biblioteksområde, personalerum, lærer forberedelse, fag-klasseværelser, mødelokaler, pædagogisk værksted, mm.
Der bygges også et  nyt klasseværelse til indskolingen, således at de nuværende klasseværelser kan udvides.

Til dette skoleår 2017-2018 starter der 288 elever fordelt på 13 klasser fra børnehaveklassen til 9. klasse.
Her på skolens hjemmeside kan du finde en mængde relevante oplysninger om skolen.
Du er altid velkommen til at kontakte os på skolen vedr. indskrivning eller vedr. oplysninger, du ikke kan finde på hjemmesiden, m.m.
Se evt. også under menupunktet ”Håndbogen” på forsiden, hvor vi har samlet en lang række informationer om skolen.

Jesper Storbjerg Friis
Mobil 51843797